Skip to main content
search

“Η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται, αυξάνεται η σφριγηλότητά του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια.”

Με το πέρασμα του χρόνου, η σύσταση του δέρματος αλλάζει, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε εμφάνιση χαλάρωσης και σε απώλεια όγκου.

Μια νέα μέθοδος ήρθε να συμπληρώσει τη γκάμα των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για αύξηση της σφριγηλότητας και ανόρθωση του δέρματος. Πρόκειται για τα ενέσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (PDO).

Το αποστειρωμένο νήμα ενίεται με τη βελόνα, η οποία στη συνέχεια αφαιρείται. Συνήθως δε χρειάζεται καθόλου αναισθησία, καθώς ο πόνος είναι ελάχιστος.

Τα οφέλη στο δέρμα οφείλονται στις μοναδικές ιδιότητες των νημάτων PDO. Αρχικά, ο ίδιος ο τραυματισμός από την ένθεση των νημάτων διεγείρει το δέρμα να αρχίσει την επουλωτική διαδικασία και την παραγωγή κολλαγόνου. Τις επόμενες ημέρες, η παρουσία του νήματος στο δέρμα δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα στον οργανισμό, ώστε να παράξει καινούργιο συνδετικό ιστό από ίνες κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, που διατάσσονται γύρω από τα νήματα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται,  αυξάνεται η σφριγηλότητά του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια.

Τα νήματα PDO μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δίνοντας λύσεις σε περιοχές όπου οι υπόλοιπες αισθητικές θεραπείες δεν έχουν θεαματικά αποτελέσματα όπως π.χ. στους βραχίονες, στους γλουτούς, πάνω από τα γόνατα, στην έσω επιφάνεια μηρών, στη κοιλιά και στο στήθος.

0674 pdo - Μεσοθεραπεία με νήματα PDO
Close Menu