6η Εκπαιδευτική ημερίδα «Ομάδες καρδιάς & Αορτής. Παρόν και μέλλον»

MedHeartAorta Poster 35x50 page 0001 scaled - 6η Εκπαιδευτική ημερίδα «Ομάδες καρδιάς & Αορτής. Παρόν και μέλλον»

Το Mediterraneo Hospital σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνουν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, την 6η Εκπαιδευτική ημερίδα «Ομάδες καρδιάς & Αορτής. Παρόν και μέλλον». Και η φετινή διαδραστική ημερίδα θα διατηρήσει σαν κύρια δομή τις παρουσιάσεις πολύπλοκων περιστατικών ασθενών με στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, βαλβιδοπάθειες, απεικονιστικά διλήμματα, σύμπλοκα αγγειακά προβλήματα, διαταραχές της πνευμονικής κυκλοφορίας και συγγενείς καρδιακές παθήσεις. Οι παρουσιάσεις θα συνοδεύονται από ερωτήσεις-απαντήσεις, σχόλια και συμβουλές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών (Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα , Τ.Κ. 106 76,  Αμφιθέατρο “The Cotsen Hall” , τηλ. 213 000 2400) και  με τις παρούσες συνθήκες θα γίνει με υβριδικό τρόπο συμμετοχής ( με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά ). Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για την εγγραφή στην ημερίδα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή της Φόρμας Εγγραφής  ( πατώντας ΕΔΩ  ).

Ιστοσελίδα : https://tmg.gr/event/6i-ekpedeftiki-imerida-omades-kardias-aortis-paron-ke-mellon/

Πρόγραμμα Ημερίδας

 

μετροπολιταν νοσοκομείο, metropolitan hospital, ασκληπιειο, ασκληπιειο βουλας, ιατρικο αθηνα, ιατρικο μαρουσι, ιατρικο φαληρο