Skip to main content
search

Οφθαλμολογικό

Στο Οφθαλμολογικό τμήμα αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις των οφθαλμών με έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στις υπερσύγχρονες χειρουργικές  αίθουσες του Mediterraneo Hospital επιτελείται όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών επεμβάσεων.

Η  γρήγορη και ασφαλής εξυπηρέτηση των ασθενών, η τεχνογνωσία που προκύπτει από τις χιλιάδες οφθαλμολογικές επεμβάσεις που έχουν εκτελεστεί, η παρουσία και συνεπικουρία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων ενός οργανωμένου νοσηλευτηρίου  συνθέτουν ασυναγώνιστο επίπεδο  παροχής υπηρεσιών υγείας.

Συνήθεις παθήσεις των οφθαλμών

Το πλήρως ανακαινισμένο Οφθαλμολογικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τη διάγνωση και τη θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων.

Πέρα από τον εξοπλισμό για μια πλήρη οφθαλμολογική εξέταση γίνονται και οι ακόλουθες εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες:

  • OCT (υψηλής ανάλυσης): το πιο σύγχρονο μηχάνημα για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων της ωχράς κηλίδας και όλων των τύπων γλαυκώματος σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς μελέτες.
  • Φλουοραγγειογραφία βυθού: για τη διάγνωση παθήσεων του βυθού του οφθαλμού (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια κ. ά.)
  • Τοπογραφία κερατοειδούς: για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων του κερατοειδούς (π.χ. κερατόκωνος).
  • Laser (Argon και Νd-YAG): για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του βυθού, του δευτερογενή καταρράκτη (θόλωση περιφακίου), του γλαυκώματος κλειστής γωνίας κ. ά.)
  • Οπτικά πεδία: για τη διάγνωση και την παρακολούθηση του γλαυκώματος και πολλών νευρολογικών παθήσεων.
  • Α και Β υπερηχογραφία του οφθαλμού.

“Το νοσοκομείο σας αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης των υπηρεσιών υγείας που πρέπει να προσφέρονται στον ασθενή, αλλά και πρότυπο στελέχωσής του με ανθρώπινο δυναμικό. “

Κωνσταντίνος Λ.

Close Menu