Skip to main content
search

Γενική Χειρουργική

Το χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου μας είναι επανδρωμένο από άρτια εκπαιδευμένους χειρουργούς, οι οποίοι καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο το οξύ (επείγον) χειρουργικό περιστατικό όσο και το χρόνιο (τακτικό) περιστατικό, παθήσεων που χρήζουν χειρουργικής προσπέλασης και αφορούν την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής όπως:

  • ήπατος, χοληφόρων
  • σπληνός, παγκρέατος
  • γαστρεντερικού σωλήνα
  • ενδοκρινών αδένων
  • μαστών
  • μαλακών μορίων
  • κοιλιακών τοιχωμάτων
  • παθήσεων που αφορούν σε χειρουργικές υποειδικότητες (αγγειοχειρουργικής, ορθοπεδικής, ωτορινολαρυγγολογίας, οφθαλμολογίας, πλαστικής χειρουργικής, νευροχειρουργικής).
Τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος παράλληλα με τα άρτια εξοπλισμένα κεντρικά εργαστήρια, συμβάλλουν στην ασφαλέστερη και εγκυρότερη διάγνωση των ανωτέρω παθήσεων.
Την όλη υποστήριξη του χειρουργικού – και όχι μόνο – ασθενούς συμπληρώνει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παρέχοντας αδιαλείπτως το ύψιστο δυνατό επίπεδο παρακολούθησης και φροντίδας των ζωτικών λειτουργιών όλων όσων η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη.
epsit site - Γενική Χειρουργική

EPSiT

Η νέα επαναστατική μέθοδος EPSiT (Endoscopic Pilonidal Sinus Treatment) θεραπεύει άμεσα και αποτελεσματικά την κύστη κόκκυγος. Ενδοσκοπικά, χωρίς τομή και με απεικόνιση του προβλήματος σε τρισδιάστατη οθόνη, όχι μόνο αντιμετωπίζουμε ανώδυνα το πρόβλημα αλλά και αποτελεσματικά. Η νέα αυτή μέθοδος αναίμακτης χειρουργικής, μειώνει τις όποιες παρενέργειες, τον πόνο και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει το συντομότερο στα καθήκοντά του.

teo - Γενική Χειρουργική

ΤΕΟ

Με τη νέα μέθοδο ΤΕΟ (Transanal Endoscopic Operations), αντιμετωπίζονται οι διαπρωκτικοί πολύποδες και όγκοι και μάλιστα με συμβατικά ενδοσκοπικά εργαλεία. Έχει στόχο να εξασφαλίσει μία, πιο ανώδυνη, ταχύτατη και χωρίς τομές, χειρουργική θεραπεία, επιτρέποντας έτσι στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα και ανώδυνα.

vaaft MEDITERANNEO - Γενική Χειρουργική

VAAFT

Η νέα επαναστατική μέθοδος μέθοδος VAAFT (Video-Assisted Anal Fistula Treatment) χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των περιεδρικών συριγγίων που προκαλούνται από την φλεγμονή και την απόφραξη του εκφορητικού πόρου των περιπρωκτικών αδένων.
Με τη νέα αυτή μέθοδο αναίμακτης χειρουργικής, μειώνονται οι παρενέργειες, ο πόνος και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει το συντομότερο στα καθήκοντά του.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

“Το νοσοκομείο σας αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης των υπηρεσιών υγείας που πρέπει να προσφέρονται στον ασθενή, αλλά και πρότυπο στελέχωσής του με ανθρώπινο δυναμικό. “

Κωνσταντίνος Λ.

Close Menu