Skip to main content
search

Το Mediterraneo Hospital Χορηγός Υγείας του Πρωτέα Βούλας: Η συνέχιση μιας πετυχημένης συνεργασίας

Το Mediterraneo Hospital Χορηγός Υγείας του Πρωτέα Βούλας: Η συνέχιση μιας πετυχημένης συνεργασίας

 

O AEO ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Mediterraneo Hospital  ως «Χορηγό Υγείας» για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 θωρακίζοντας τον πιο πολύτιμο τομέα της ομάδας, αυτόν της Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, το νοσοκομείο θα παρέχει στους αθλητές της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του AEO ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας δηλ. ιατρικές εξετάσεις, χειρουργεία (πλήρης κάλυψη εξόδων νοσοκομείου και ιατρικών υπηρεσιών) και κάλυψη από εξειδικευμένο Ορθοπεδικό  Ιατρό.

Το πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο Mediterraneo Hospital είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα στο χώρο του.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η  συνέχιση της συγκεκριμένη συνεργασίας  θα εξακολουθήσει να έχει  αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Το Mediterraneo Hospital έχει ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας . Καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Στελεχώνεται από επίλεκτες ιατρικές ομάδες και διαθέτει υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής. Παράλληλα με ένα σύνολο ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό αναπτύσσοντας τέτοιου είδους συνεργασίες.

Πρόσφατα το Mediterraneo Hospital προχώρησε στη δημιουργία του Mediterraneo First Care ενός «πολυχώρου» πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών, που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο CITY PLAZA στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, το Πολυϊατρείο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προστιθέμενης αξίας στις εξής ειδικότητες: Καρδιολογική, Παθολογική, Οδοντιατρική, Δερματολογική – Ιατρική Αισθητική, Γαστρεντερολογική, Πνευμονολογική, καθώς και Μικροβιολογικές εξετάσεις.

 

Mediterraneo Hospital

Ηλείας 8-12, Γλυφάδα, Τηλ. 210-9117000 

                                        

 Mediterraneo First Care

 Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Εμπορικό  κέντρο City Plaza Γλυφάδα,  Τηλ  :2109117900

Close Menu