Skip to main content
search

Το Δελτίο Τύπου του Πρωτέα Βούλας για τη συνεργασία με το Mediterraneo Hospital

By 1 November 2016November 23rd, 2016ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Βούλα , Οκτώβριος 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγός του «Πρωτέα Βούλας» το Mediterraneo Hospital

Νέος χορηγός του «Πρωτέα Βούλας» θα είναι Mediterraneo Hospital για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Η Διοίκηση του «Πρωτέα Βούλας» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη αυτής της εξαιρετικά σημαντικής χορηγικής συνεργασίας .

Πιο συγκεκριμένα,  οι  αθλήτριες  της γυναικείας και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του συλλόγου θα έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με τη σφραγίδα της ποιότητας του Mediterraneo Hospital,  τόσο για πρωτοβάθμια, όσο και για δευτεροβάθμια περίθαλψη. Το λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων που συμμετέχουν φέτος στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα basketball  στην Α και Β κατηγορία αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, το χορηγικό πρόγραμμα εξασφαλίζει στα μέλη,  τους αθλητές των ακαδημιών και τις οικογένειές τους σημαντικά προνόμια  και παροχές για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Το Mediterraneo Hospital (www.mediterraneohospital.gr  ) καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Στελεχώνεται από επίλεκτες ιατρικές ομάδες και διαθέτει υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής. Παράλληλα με ένα σύνολο ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό αναπτύσσοντας τέτοιου είδους συνεργασίες.

Close Menu