Skip to main content
search

Συνεργασία του Mediterraneo Hospital με την Κλινική Μαστού Cambridge

By 24 October 2012March 27th, 2015ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

6 CBC 1 - Συνεργασία του Mediterraneo Hospital με την Κλινική Μαστού CambridgeH επίσημη έναρξη συνεργασίας του Mediterraneo Hospital με την  Κλινική Μαστού του Cambridge εγκαινιάστηκε με επιτυχία  την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην οικία του Βρετανού Πρέσβη στο Κολωνάκι. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Πρέσβη κύριου David Landsman OBE και  ακολούθησαν οι ομιλίες  του Καθηγητή Gordon Wishart και της Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Mediterraneo, κυρίας Γεωργίας Δραγίνη. Οι περίπου 300 παρευρισκόμενοι  προέρχονταν  από τον ιατρικό, επιχειρηματικό, διπλωματικό χώρο και από την τοπική αυτοδιοίκηση των νοτίων προαστίων .

H  νέα κλινική μαστού του Μediterraneo Ηοspital βασιζόμενη  στις ίδιες κατευθυντήριες οδηγίες που χρησιμοποιούνται  στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Cambridge, πρόκειται να παρέχει εξαιρετικής ποιότητας κλινική περίθαλψη για τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού.

H θεραπεία παρέχεται από τους ίδιους εξειδικευμένους σε παθήσεις του μαστού ιατρούς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται παράλληλα στη Μεγάλη Βρετανία και στο Mediterraneo Hospital. Η μονάδα έχει απευθείας συνεργασία με τα ειδικότερα για το μαστό Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Αγγλίας. Μαστογραφίες και ιστολογικές εξετάσεις γνωματεύονται παράλληλα σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια.

Με τη νέα αυτή συνεργασία το Μediterraneo Ηοspital φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας βασισμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Close Menu