Skip to main content
search

Βραχεία Νοσηλεία (O.D.C.)

Η Βραχεία Νοσηλεία (One Day Clinic – O.D.C.) του Mediterraneo Hospital περιλαμβάνει 2 αίθουσες συνολικής δυναμικής 10 κλινών και έχει άμεση επικοινωνία με το τμήμα Επειγόντων και το συγκρότημα των Χειρουργείων Βραχείας Νοσηλείας.

• Λειτουργεί ως χώρος προετοιμασίας ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν σε επεμβάσεις μικρής διαρκείας, όπως οφθαλμολογικές, πλαστικής χειρουργικής, ελάσσονες ορθοπεδικές.
• Εξυπηρετεί τακτικά παθολογικά, ρευματολογικά και ογκολογικά περιστατικά που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή των ασθενών για χορήγηση θεραπείας.
• Φιλοξενεί ασθενείς που προσέρχονται στα Εξωτερικά Ιατρεία ως επείγοντα περιστατικά, και χρειάζεται να παραμείνουν για κάποιες ώρες στο χώρο κατά τη διάρκεια της διενέργειας των διαγνωστικών τους εξετάσεων και των θεραπευτικών παρεμβάσεων.

“Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Μediterraneo, τόσο για την ποιότητα όσο και για την αρτιότητα των υπηρεσιών που μου προσέφεραν σε αυτή την δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου”

Κωνσταντίνος Λ.

Close Menu