Οφθαλμολογικό

Στο Οφθαλμολογικό τμήμα αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις των οφθαλμών με έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στις υπερσύγχρονες χειρουργικές  αίθουσες του Mediterraneo Hospital επιτελείται όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών επεμβάσεων.

Η  γρήγορη και ασφαλής εξυπηρέτηση των ασθενών, η τεχνογνωσία που προκύπτει από τις χιλιάδες οφθαλμολογικές επεμβάσεις που έχουν εκτελεστεί, η παρουσία και συνεπικουρία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων ενός οργανωμένου νοσηλευτηρίου  συνθέτουν ασυναγώνιστο επίπεδο  παροχής υπηρεσιών υγείας.

Συνήθεις παθήσεις των οφθαλμών

Το πλήρως ανακαινισμένο Οφθαλμολογικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τη διάγνωση και τη θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων.

Πέρα από τον εξοπλισμό για μια πλήρη οφθαλμολογική εξέταση γίνονται και οι ακόλουθες εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες:
  • OCT (υψηλής ανάλυσης): το πιο σύγχρονο μηχάνημα για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων της ωχράς κηλίδας και όλων των τύπων γλαυκώματος σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς μελέτες.
  • Φλουοραγγειογραφία βυθού: για τη διάγνωση παθήσεων του βυθού του οφθαλμού (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια κ. ά.)
  • Τοπογραφία κερατοειδούς: για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων του κερατοειδούς (π.χ. κερατόκωνος).
  • Laser (Argon και Νd-YAG): για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του βυθού, του δευτερογενή καταρράκτη (θόλωση περιφακίου), του γλαυκώματος κλειστής γωνίας κ. ά.)
  • Οπτικά πεδία: για τη διάγνωση και την παρακολούθηση του γλαυκώματος και πολλών νευρολογικών παθήσεων.
  • Α και Β υπερηχογραφία του οφθαλμού.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
Τμήμα Επειγόντων:
Κάλυψη σε 24ωρη βάση των επειγόντων οφθαλμολογικών περιστατικών
Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο:
Τηλ. Γραμματείας για ραντεβού 210 911 7000, εσωτ. 815 & 830
MALLIAS5 - Οφθαλμολογικό
ΟΙΔΗΜΑ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Το διαβητικό οίδημα ωχράς κηλίδας (ΔΟΩ) μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε στάδιο κατά τη διάρκεια της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας. Η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια είναι μια χρόνια, προοδευτική διαταραχή του αμφιβληστροειδικού μικροαγγειακού δικτύου και μια από τις συχνότερες μικροαγγειακές επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ