Το Mediterraneo Hospital συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 25/09/2017

To Mediterraneo Hospital με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών Παθήσεων, συμμετέχει στις δράσεις της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας που στοχεύουν στην ενημέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Προστάτη. Από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα προσφέρεται δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους ουρολόγους σε άνδρες ηλικίας 45 – 70 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 9117000 εσωτ 710, 730 τις ανωτέρω ημερομηνίες  για να κλείσουν το ραντεβού τους  στα πλαίσια της πρόληψης του καρκίνου του προστάτη.

Ο προσυμπτωματικός – προληπτικός έλεγχος είναι μία απλή διαδικασία που σώζει ζωές. Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο 2ος σε συχνότητα θανατηφόρος καρκίνος για τους άνδρες. Ωστόσο η πρώιμη διάγνωση είναι εφικτή σε κάθε άτομο καθώς όταν ο όγκος ανιχνεύεται σε πρώιμα στάδια θεραπεύεται ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά.

μετροπολιταν νοσοκομείο, metropolitan hospital, ασκληπιειο, ασκληπιειο βουλας, ιατρικο αθηνα, ιατρικο μαρουσι, ιατρικο φαληρο