Συνεργασία Mediterraneo Hospital – Φάρου Κερατσινίου

Γλυφάδα, 20/8/2015IMG 6079 150x150 - Συνεργασία Mediterraneo Hospital - Φάρου Κερατσινίου

Πολύ σημαντική επιτυχία του Α.Ο. «Φάρος Κερατσινίου»  η συνεργασία με το Mediterraneo Hospital στη Γλυφάδα. Για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες υγείας στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ ανδρών.

Ο παίκτες  της ομάδας, που φέτος συμμετέχει στην Α2 κατηγορία του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ, θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Mediterraneo Hospital τόσο για πρωτοβάθμια όσο και για δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας είναι ο ιατρός Δημήτριος Τσούκας, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής της μεγάλης αυτής Νοσηλευτικής μονάδας.

Το Mediterraneo Hospital ( www.mediterraneohospital.gr) καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Στελεχώνεται από επίλεκτες ιατρικές ομάδες και διαθέτει υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής. Παράλληλα με ένα σύνολο ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό αναπτύσσοντας τέτοιου είδους συνεργασίες.