Οκτώβριος, μήνας μαστού στο Mediterraneo Hospital

mediterraneo hospital breast - Οκτώβριος, μήνας μαστού στο Mediterraneo Hospital

Νέα Ενημέρωση 12/10/20:

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των γυναικών που εξακολουθούν να επικοινωνούν για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους, αποφασίστηκε η παράταση της ισχύος της προνομιακής τιμής για τηλεφωνικές επικοινωνίες μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου!

—–

To Mediterraneo Hospital, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο σύστημα Ψηφιακού Μαστογράφου, το Senographe PristinaTM 3D με Τομοσύνθεση της εταιρείας General Electric (GE). Ο νέος Ψηφιακός Μαστογράφος παρέχει εξαιρετικά ακριβή και αναλυτική απεικόνιση με τη χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας και τη μοναδική δυνατότητα ελεγχόμενης συμπίεσης του μαστού από την εξεταζόμενη.

Προσφέρεται Ψηφιακή Μαστογραφία 35 €. Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστών 50€.

Κλείστε το ραντεβού σας έως τις  9/10/20 επικοινωνώντας με τους συνεργάτες μας στο 2109117550.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το μήνα Οκτώβριο.

Διευκρινίζεται ότι η μαστογραφία αυτή αφορά υγιείς από παθήσεις μαστού γυναίκες, χωρίς επίσης επί του παρόντος αναφερόμενη συμπτωματολογία στο στήθος και στις ηλικίες που η μαστογραφία είναι ευαίσθητη για προληπτικό έλεγχο (από το 40ο έτος κι έπειτα).

 

μετροπολιταν νοσοκομείο, metropolitan hospital, ασκληπιειο, ασκληπιειο βουλας, ιατρικο αθηνα, ιατρικο μαρουσι, ιατρικο φαληρο