Εκπαιδευτική Ημερίδα «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»

Δελτίο Τύπου, 23/11/2016

 

foto 2 1 - Εκπαιδευτική Ημερίδα «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Εκπαιδευτική Ημερίδα των Καρδιολόγων και Καρδιοχειρουργών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στις 12 Νοεμβρίου 2016. Η εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων σε συνεργασία με το MEDITERRANEO HOSPITAL, έθεσαν το πλαίσιο της έρευνας σε νεότερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία των καρδιοπαθειών.

Το πρόγραμμα της  επιστημονικής  ημερίδας  περιελάμβανε την παρουσίαση πολλών και δύσκολων  περιστατικών της  «Ομάδας Καρδιάς και Αορτής» του MEDITERRANEO HOSPITAL αλλά και άλλων Ελληνικών Νοσοκομείων, επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη εφαρμογής συντηρητικών ή επεμβατικών μεθόδων από διάφορες Ιατρικές ειδικότητες, με σκοπό την αύξηση του προσδόκιμου ζωής σε ασθενείς με σύμπλοκες καρδιοπάθειες.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν διακεκριμένοι επιστήμονες του κλάδου της Καρδιολογίας καθώς και άλλοι ιατροί συγγενών ειδικοτήτων.

Ακολούθησε συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες. Η επιστημονική συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή παραδοχή της ανάγκης για περισσότερη ενημέρωση και διαρκή επιμόρφωση της Επιστημονικής Κοινότητας.

μετροπολιταν νοσοκομείο, metropolitan hospital, ασκληπιειο, ασκληπιειο βουλας, ιατρικο αθηνα, ιατρικο μαρουσι, ιατρικο φαληρο