Εκπτωτική Πολιτική

1011 outpatient - Eκπτωτική πολιτική

Συνεχίζεται η ισχύουσα εκπτωτική πολιτική στην πρωτοβάθμια περίθαλψη για ολόκληρο το 2015.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται 40% έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου για τις παρακάτω υπηρεσίες:

Ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς (καρδιολόγο, παθολόγο, χειρουργό, ορθοπεδικό) καθώς επίσης και στο σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων.

Η έκπτωση αφορά τους κατοίκους των δήμων Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Αλίμου τόσο για τα τακτικά όσο και για τα έκτακτα περιστατικά.

Επιπλέον, δίδεται η δυνατότητα έκδοσης της κάρτας προνομίων MediGift. Πρόκειται για την εκπτωτική κάρτα του Mediterraneo Hospital που προσφέρει στους κατόχους της εκπτωτικά προνόμια.

Η κάρτα είναι ετήσιας διάρκειας και χορηγείτα:

  • με καταβολή 20€ το χρόνο
  • δωρεάν σε πελάτες του Mediterraneo Hospital, που έχουν ιδιωτικά κοστολογηθεί για υπηρεσίες ύψους 300€ και άνω στα εξωτερικά ιατρεία, είτε 3000€ και άνω σε νοσηλεία.
  • δωρεάν σε μεγάλες εταιρείες

Για να αποκτήσετε την κάρτα, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης και να την αποστείλετε υπογεγραμμένη με email ή ταχυδρομικά στο Mediterraneo Hospital. Στην αίτηση μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα μέλη της οικογενείας σας (σύζυγο και παιδιά).
Η κάρτα σας παραδίδεται ή σας αποστέλλεται ταχυδρομικά εντός 5 εργάσιμων ημερών, μαζί με τη λίστα των παροχών που περιλαμβάνει.
Μέσα στην ετήσια διάρκεια της κάρτας, μπορούν να προστίθενται και νέες παροχές, ανάλογα με την πολιτική του νοσοκομείου.

medigift - Eκπτωτική πολιτική

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ