3η Εκπαιδευτική Ημερίδα «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»

By | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

omades kardias aortis - 3η Εκπαιδευτική Ημερίδα «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 12/11/2018

Ενδιαφέροντα αλλά και πολύπλοκα περιστατικά των Ομάδων Καρδιάς & Αορτής, επιλεγμένα από το Mediterraneo Hospital και από πολλά μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία, παρουσιάστηκαν στην 3η Εκπαιδευτική Hμερίδα «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 10 Νοεμβρίου στην Αμερικάνική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα.

Το Mediterraneo Hospital σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά την Εκπαιδευτική αυτή Ημερίδα. Το πρόγραμμα της  διαδραστικής εκπαίδευσης περιελάμβανε θέματα διάγνωσης και θεραπείας πολύπλοκων παθήσεων καρδιάς και αγγείων, ενώ παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές προσέγγισης των ασθενών και οι τεχνικές αντιμετώπισής τους,  ζητήματα που ενδιαφέρουν όχι μόνο Καρδιολόγους  και
Καρδιοχειρουργούς,  αλλά και ιατρούς συγγενών ειδικοτήτων.

Την Ημερίδα παρακολούθησε πλήθος ιατρών και νοσηλευτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν επιστημονικές απόψεις και εμπειρίες πάνω στις τεχνικές, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτών των σύμπλοκων περιστατικών.

Εκπαιδευτική Ημερίδα: «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Afisa MedHeartAorta Poster 35x50 4 page 001 1 - Εκπαιδευτική Ημερίδα: «Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον»Το Mediterraneo Hospital και η Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνουν την 3η κατά σειρά Εκπαιδευτική Ημερίδα:

«Ομάδες Καρδιάς & Αορτής. Παρόν και Μέλλον» στις 10 Νοεμβρίου 2018 στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα. Στη διαδραστική αυτή εκπαιδευτική Ημερίδα θα παρουσιαστούν  σύμπλοκα περιστατικά των Ομάδων Καρδιάς & Αορτής  από το Mediterraneo Hospital και από πολλά Ελληνικά Νοσοκομεία.

 

Για την εγγραφή σας, πιέστε ΕΔΩ

Το Mediterraneo Hospital Χορηγός Υγείας του Πρωτέα Βούλας: Η συνέχιση μιας πετυχημένης συνεργασίας

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Το Mediterraneo Hospital Χορηγός Υγείας του Πρωτέα Βούλας: Η συνέχιση μιας πετυχημένης συνεργασίας

 

O AEO ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Mediterraneo Hospital  ως «Χορηγό Υγείας» για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 θωρακίζοντας τον πιο πολύτιμο τομέα της ομάδας, αυτόν της Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, το νοσοκομείο θα παρέχει στους αθλητές της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του AEO ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας δηλ. ιατρικές εξετάσεις, χειρουργεία (πλήρης κάλυψη εξόδων νοσοκομείου και ιατρικών υπηρεσιών) και κάλυψη από εξειδικευμένο Ορθοπεδικό  Ιατρό.

Το πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο Mediterraneo Hospital είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα στο χώρο του.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η  συνέχιση της συγκεκριμένη συνεργασίας  θα εξακολουθήσει να έχει  αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Το Mediterraneo Hospital έχει ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας . Καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Στελεχώνεται από επίλεκτες ιατρικές ομάδες και διαθέτει υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής. Παράλληλα με ένα σύνολο ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό αναπτύσσοντας τέτοιου είδους συνεργασίες.

Πρόσφατα το Mediterraneo Hospital προχώρησε στη δημιουργία του Mediterraneo First Care ενός «πολυχώρου» πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών, που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο CITY PLAZA στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, το Πολυϊατρείο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προστιθέμενης αξίας στις εξής ειδικότητες: Καρδιολογική, Παθολογική, Οδοντιατρική, Δερματολογική – Ιατρική Αισθητική, Γαστρεντερολογική, Πνευμονολογική, καθώς και Μικροβιολογικές εξετάσεις.

 

Mediterraneo Hospital

Ηλείας 8-12, Γλυφάδα, Τηλ. 210-9117000 

                                        

 Mediterraneo First Care

 Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Εμπορικό  κέντρο City Plaza Γλυφάδα,  Τηλ  :2109117900

Οδοντιατρικό τμήμα στο Mediterraneo First Care, τη νέα Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Το Mediterraneo First Care, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για παροχή προληπτικής ιατρικής προστιθέμενης αξίας, προχώρησε στην δημιουργία Οδοντιατρικού τμήματος.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το Mediterraneo First Care  προσφέρει σε ειδική τιμή:

 1. Οδοντοστοματολογικό έλεγχο, καθαρισμό και στίλβωση δοντιών, σε μία συνεδρία (ραντεβού)  € 30.
 2. Οδοντοστοματολογικό έλεγχο, καθαρισμό και σοδοβολή, σε μία συνεδρία (ραντεβού) € 60.
 3. Ένα (1) σφράγισμα και καθαρισμό, σε μία συνεδρία (ραντεβού) € 60.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 210 9117.900, ή μέσω email: info@mediterraneofc.gr.

Mediterraneo First Care, Εμπορικό Κέντρο City Plaza (3ος Όροφος, Είσοδος 1), Λεωφ. Βουλιαγμένης 85 & Ανθέων, Γλυφάδα

Το Οδοντιατρικό Τμήμα του Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care συνεργάζεται με καταξιωμένους Οδοντίατρους με τις κάτωθι εξειδικεύσεις:

 • Ορθοδοντική
 • Ενδοδοντολογία
 • Εμφυτευματολογία
 • Αισθητική οδοντιατρική

Οι προσφορές προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Mediterraneo First Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

To Mediterraneo Hospital Preferred provider της AXA – Global Healthcare στην Αθήνα

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

axa preferred providers athens - To Mediterraneo Hospital Preferred provider της AXA – Global Healthcare στην ΑθήναΤο Mediterraneo Hospital επέλεξε η AXA – Global Healthcare ως Preferred provider της στην Αθήνα, διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυο των συμβεβλημένων νοσοκομείων στην Ευρώπη.

Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα αναζήτησης ενός νοσηλευτικού ιδρύματος που να έχει  εξειδίκευση στο διεθνή ασθενή και να καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις του διεθνούς αυτού οργανισμού.

Το πλαίσιο παροχών εξασφαλίζει  στους ασφαλισμένους προνόμια στους τομείς της πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας περίθαλψης με απευθείας κάλυψη.

SYNAPSE 3D για τον εντοπισμό όγκων του πνεύμονα!

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

endo1 - SYNAPSE 3D για τον εντοπισμό όγκων του πνεύμονα!

Στο Πνευμονολογικό Τμήμα του Mediterraneo Hospital πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση σε Ελληνικό νοσοκομείο του πρωτοποριακού συστήματος SYNAPSE® 3D της εταιρείας FUJIFILM Europe.

Το σύστημα SYNAPSE® 3D παρέχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης και εξερεύνησης της κατάλληλης βρογχικής διαδρομής, με δυνατότητα εξομοίωσης εικονικής βρογχοσκόπησης για τον εντοπισμό όγκων του πνεύμονα, χρησιμοποιώντας στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από αξονική τομογραφία.
Μαζί με το πλήρες σύστημα Radial υπερηχογραφίας τύπου Probe δίνει στην ομάδα των Επεμβατικών Πνευμονολόγων της Κλινικής Φίλιππο Εμμανουήλ & Νικόλαο Κουφό, μοναδικές δυνατότητες στην προσπέλαση περιφερικών πνευμονικών βλαβών.

Εφαρμογή Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής Ακτινοθεραπείας για εκφύλιση ωχράς κηλίδας του οφθαλμού υγρού τύπου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σε Έλληνα ασθενή στο Mediterraneo Hospital!

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

31960720 1719021174823121 1218729736545501184 n - Εφαρμογή Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής Ακτινοθεραπείας για εκφύλιση ωχράς κηλίδας του οφθαλμού υγρού τύπου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σε Έλληνα ασθενή στο Mediterraneo Hospital!Η ιατρική επιστημονική ομάδα του κέντρου Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής Ακτινοθεραπείας Οφθαλμού EyeRAD του MEDITERANNEO HOSPITAL πραγματοποίησε με επιτυχία θεραπεία στον πρώτο ασθενή ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ πάσχοντα από “ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας του οφθαλμού υγρού τύπου” μετά από σχετική έγκριση της επιτροπής του ΚΕΣΥ. Έτσι και οι Έλληνες ασθενείς που πληρούν τα ιατρικά κριτήρια για την ένδειξη, όπως έχουν ανακοινωθεί πρόσφατα και από την Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη θεραπεία αυτή.

Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος 7 – 11 Μαΐου 2018 – Ελέγξτε ΔΩΡΕΑΝ τους σπίλους σας

By | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

melanoma 290x300 - Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος 7 – 11 Μαΐου 2018 - Ελέγξτε ΔΩΡΕΑΝ τους σπίλους σας

 

Το Νοσοκομείο Mediterraneo παρέχει δωρεάν Δερματολογική εξέταση των ύποπτων σπίλων από 7 έως 11 Μαΐου 2018.

Παράλληλα θα ενημερωθείτε για το πώς να προσέχετε το δέρμα σας και για το πώς γίνεται η σωστή αυτοεξέταση.

Σε μια χώρα με 80% ηλιοφάνεια το χρόνο το θέμα της πρόληψης του μελανώματος είναι ύψιστης σημασίας για την δημόσια υγεία, γιατί το μελάνωμα θεραπεύεται εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού  στο τηλέφωνο  210 9117000 εσωτ: 815, 830 (  ώρες 08:00 έως 17:00, εργάσιμες ημέρες ).

 

 

Ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ Interasco & Mediterraneo Hospital

By | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Γλυφάδα 27/03/2018

MEDITERRANEO HOSPITAL - Ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ Interasco & Mediterraneo Hospital

 

Στην περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας τους προέβησαν η Interasco Α.Ε.Γ.Α. με το Mediterraneo Hospital, προσφέροντας για ένα έτος σε όλους τους ασφαλισμένους ατομικών ή και ομαδικών συμβολαίων του κλάδου υγείας τις παρακάτω παροχές:

 •  Δωρεάν εξετάσεις σε επείγοντα & έκτακτα περιστατικά στα Εξωτερικά Ιατρεία που δεν χρήζουν νοσηλείας
 •  Δωρεάν εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
 • Δωρεάν ετήσιο check up γυναικών & ανδρών & έκπτωση 10% σε όλα τα ειδικά check up
 • Σημαντικά προνόμια στις Νοσηλείες
 • Παροχή προνομιακής κάρτας «MediGift» προς όλους τους ασφαλισμένους της Interasco