Skip to main content
search

Χειρουργική Παχυσαρκίας

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η φυσική εμφάνιση παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην κοινωνική ζωή ενός ανθρώπου. Είναι εύκολο για ένα υπέρβαρο – παχύσαρκο άτομο να αισθανθεί αποξενωμένο από την κοινωνία και να αποκτήσει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Κατά συνέπεια οι υπέρβαροι-παχύσαρκοι άνθρωποι συχνά έχουν οδηγηθεί στην εσφαλμένη αντίληψη ότι δεν θα γίνουν ποτέ υγιείς και ευτυχισμένοι.

Έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι συχνά υποκύπτουν σε εξαντλητικές δίαιτες με συμπληρώματα διατροφής ή ακόμα και φαρμακευτικές ουσίες πιστεύοντας ότι μπορούν έτσι να γίνουν λεπτοί και υγιείς. Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, επειδή έτσι μπορούν να βλάψουν την υγεία τους και δεν ισχύουν ως μόνιμη θεραπεία σε σοβαρές περιπτώσεις παχυσαρκίας.

Mια ομάδα αφοσιωμένων και εξειδικευμένων ιατρικών επιστημόνων που έχουν εκπαιδευθεί σε όλη την Ευρώπη, επικεντρώνονται κυρίως σε χειρουργικές επεμβάσεις απώλειας βάρους και στη μακροπρόθεσμη παρακολούθηση  των παχύσαρκων ασθενών. Προσφέρεται ένα προσιτό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους, το οποίο περιλαμβάνει πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο, υποστήριξη και παρακολούθηση από διαιτολόγο και ψυχολόγο, εξατομικευμένη  χειρουργική επέμβαση αντιμετώπισης της παχυσαρκίας. Η χειρουργική αντιμετώπιση της Νοσογόνου Παχυσαρκίας (ΒΜΙ>40) και υπό προϋποθέσεις την Παχυσαρκία τύπου ΙΙ (ΒΜΙ>35) γίνεται πλέον μόνο με λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η ομάδα μας έχει εκπαιδευθεί και καθημερινά εκτελεί με επιτυχία όλους τους τύπους των επεμβάσεων παχυσαρκίας οι οποίες διακρίνονται σε:

Περιοριστικού Τύπου
Συνδυαστικού Τύπου

Πέρα από την απώλεια των παραπανίσιων κιλών, θα βοηθηθείτε και στην αντιμετώπιση των πιθανών συνοδών παθήσεών σας όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριακή υπέρταση και οι μυοσκελετικές παθήσεις.

Το τμήμα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας του Mediterraneo Hospital είναι επίσης το μοναδικό χειρουργικό τμήμα στην Ελλάδα που έχει καταφέρει να αναπτύξει την έννοια του Ιατρικού Τουρισμού, αφού μας επισκέπτονται ασθενείς από όλη την Υφήλιο για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια την πάθηση της Νοσογόνου Παχυσαρκίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

“Αγάπη, χαμόγελο κι ευγένεια από τις νοσηλεύτριες και το προσωπικό, στοιχεία που ο ασθενής έχει ανάγκη μεγάλη κατά την ανάρρωσή του”

Παναγιώτα Κ.

Close Menu