Skip to main content
search

Χειρουργικός Τομέας

Η λειτουργία 11 χειρουργικών αιθουσών και μίας 12ης υβριδικής (χειρουργική αίθουσα με ενσωματωμένο αγγειογραφικό σύστημα) σηματοδοτούν τη βαρύτητα που έχει δοθεί στην ανάπτυξη του Χειρουργικού τομέα.

Το συγκρότημα χειρουργείων του Mediterraneo Hospital συγκαταλέγεται στα πιο σύγχρονα της Ελλάδας.

Ευρύχωρες αίθουσες, με σύγχρονες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, με εξειδικευμένο τεχνολογικό  εξοπλισμό, επιτρέπουν την αδιασάλευτη λειτουργία  περισσοτέρων από 15 χειρουργικών ειδικοτήτων με τις ανάλογες  υποειδικότητες.

Η ποιοτική υπεροχή του boutique hospital  είναι διακριτή και στον «κλειστό» χώρο του χειρουργείου και εντοπίζεται στους «πειραγμένους» χρωματισμούς των χώρων, στους λειτουργικούς αυτοματισμούς των εγκαταστάσεων, στο χαμόγελο και το ανυπόκριτο ενδιαφέρον των εργαζομένων.

Η παραμονή στο χώρο ανάνηψης, διανθίζεται μέσα από τους χαλαρωτικούς ήχους μουσικής που μπορούν να απολαύσουν οι ασθενείς που συνέρχονται από την αναισθησία, με την εφαρμογή ειδικών ακουστικών.

Ποιότητα στο χώρο του χειρουργείου σημαίνει έλλειψη επικίνδυνων συμβάντων, σημαίνει απουσία χειρουργικών λοιμώξεων, σημαίνει μειωμένη νοσηρότητα .

Τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία των χαρακτηριστικών αυτών, που αποτυπώνονται στην καταγραφή των δεικτών ποιότητας, αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη ποιοτικού  status.

“I shall never forget the treatment I received at the Mediterraneo Hospital. Everyone was so kind and professional.”

Paul R.
Close Menu