Skip to main content
search

Διεύρυνση του δικτύου υγείας

By 10 February 2015March 27th, 2015ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Interamerican: Συνεργασία με Mediterraneo Hospital

interamerican 300x40 - Διεύρυνση του δικτύου υγείας

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη διεύρυνση του δικτύου υγείας του συστήματος Medisystem και της ανάπτυξης συνεργασιών που ικανοποιούν τα ποιοτικά κριτήρια που θέτει, η INTERAMERICAN συμφώνησε σύμβαση συνεργασίας με τη γενική κλινική MEDITERRANEO HOSPITAL.

Η συμβεβλημένη κλινική βρίσκεται στη Γλυφάδα και προσθέτει μία αξιόπιστη επιλογή για τους ασφαλισμένους της εταιρείας στα νότια προάστια. Η κλινική διαθέτει σύγχρονες ιατροτεχνολογικές υποδομές και εγκαταστάσεις και επιστημονικό δυναμικό που υποστηρίζει τα 18 τμήματα που λειτουργεί (αγγειοχειρουργικό, αιματολογικό, γαστρεντερολογικό, γενικής χειρουργικής, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, θωρακοχειρουργικό, καρδιολογικό, καρδιοχειρουργικό, νευρολογικό, νεφρολογικό, ογκολογικό, ορθοπεδικό, παθολογικό, πνευμονολογικό, ρευματολογικό και ωτορινολαρυγγολογικό).

Το δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN με το MEDITERRANEO HOSPITAL και τις πρόσφατες προσθήκες συνεργαζομένων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, αριθμεί σήμερα πανελλαδικά 21 κλινικές και μονάδες υγείας, 1.384 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 513 χειρουργούς–ειδικούς συνεργάτες που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία για τις επεμβάσεις που πραγματοποιούν χωρίς εμπλοκή του ασφαλισμένου στη συναλλαγή και 253 διαγνωστικά κέντρα. Η γεωγραφική κάλυψη του δικτύου πυκνώνει συνεχώς με νέες συνεργασίας.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη του δικτύου υγείας ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, τόνισε την ουσιαστική αξία που προσθέτουν οι συνεργασίες στο σύστημα προγραμμάτων ασφάλισης υγείας της εταιρείας, υπογραμμίζοντας την ”ανταγωνιστική διαφορετικότητα της INTERAMERICAN σε μία αγορά που εύλογα οι ασφαλισμένοι έχουνε υψηλές απαιτήσεις σε όλες τις βαθμίδες φροντίδας της υγείας, με ελεγχόμενο κόστος και ποιοτική ανταποδοτικότητα”.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN έχει ουσιαστικά ανοίξει τον δρόμο των ασφαλίσεων υγείας στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία εικοσαετία, με ιδιωτικές υποδομές και ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, αντλώντας τεχνογνωσία και υποστήριξη από τη μητρική ACHMEA, που αποτελεί τον κορυφαίο ασφαλιστή υγείας πανευρωπαϊκά.

Close Menu